'Respect, zorgvuldigheid en stijl, dat zijn onze kernbegrippen'

 

Respect, zorgvuldigheid en stijl

Drie belangrijke woorden die staan voor onze manier van werken. Wij begeleiden u zo respectvol en zorgvuldig mogelijk en in alle openheid, bij de beslissingen die genomen moeten worden als een dierbare is overleden. Vanaf de zijlijn nemen wij al uw zorgen weg omtrent de uitvaart zodat u met een tevreden gevoel terug kunt kijken.

Goed afscheid nemen

Goed afscheid nemen van uw dierbare, een afscheid dat recht doet aan zijn of haar leven, u bent daarin vrij om keuzes te maken. Een afscheid waar u later, ondanks alle verdriet en pijn, met een goed gevoel op terug kunt kijken. Uw manier van afscheid nemen heeft invloed op uw latere rouwverwerking.

Verandering
De laatste jaren heeft er een verandering plaatsgevonden in de manier waarop een uitvaart vorm wordt gegeven. Er is steeds meer behoefte aan een persoonlijke invulling door de nabestaanden en het is daarom van belang dat u daar ook de ruimte voor krijgt. Wij denken daarin graag met u mee.

 

Met respect
U kunt er voor kiezen om het net even “anders” te willen, maar het kan ook zijn dat u waarde hecht aan bepaalde tradities. Wij hebben respect voor elk mens, hoe verschillend ook en staan open voor zowel bestaande als nieuwe uitvaartgebruiken.
Beista uitvaartzorg ontzorgt en inspireert u bij het invullen van een persoonlijk afscheid, een afscheid wat recht doet aan het leven van uw overleden dierbare.
Ik leg u alle mogelijkheden voor zodat u een overwogen keuze kunt maken.