'Respect, zorgvuldigheid en stijl, dat zijn onze kernbegrippen'

Mijn laatste wensen

Het kan zijn dat u het prettig vindt om vooraf te praten over uw uitvaart of die van een dierbare. Vaak gebeurt dat als iemand ziek is en er vragen zijn over een bepaald onderdeel van de uitvaart. Bijvoorbeeld; kan ik worden begraven in een lijkwade in plaats van in een kist? Mag ik zelf een kist maken?

Alle wensen kunnen worden besproken en al uw vragen zullen door ons worden beantwoord in dit kosteloze en vrijblijvende gesprek. 
Vaak is er de behoefte om vooraf te praten over een eigen uitvaart om voor de nabestaanden een last weg te nemen. Om u daarbij te helpen hebben wij een boekje gemaakt, een ”mijn laatste wensen” boekje. Daarin kunt u, zelf of samen met ons, invullen wat uw wensen zijn ten aanzien van uw uitvaart. Dit boekje kunt u bij uw waardepapieren en eventuele verzekeringspolis bewaren.

En soms willen mensen alleen maar even praten. Om te zien met wie zij te maken hebben.
Want na een overlijden trekken wij op een heel belangrijk moment in iemands leven tenslotte een paar dagen heel intensief met elkaar op. Ook dat is geen enkel bezwaar. Onze uitvaartverzorger komt graag bij u langs.